// 04.03.2014

Asociaţia Profesională de Mediere Pro Pact - comunicat pentru mediatorii din judeţul Olt

Stimați colegi mediatori din județul Olt,

Având în vedere un e-mail recent transmis d-voastră de către Asociația Profesională de Mediere ˮ Pro-Pact ˮ Slatina-Olt, semnat de către Udrescu Gheorghe, în calitate de președinte consiliul director, dorim pe această cale să vă aducem la cunoștință următoarele:

În România există Asociația Profesională de Mediere Pro-Pact, care este o asociație profesională în domeniul medierii, înființată în anul 2011, la nivel național și înscrisă în Registrul Național de Evidență al Organizațiilor în Domeniul Medierii- Secțiunea I  la poziția 63.

În rândul membrilor asociației noastre se află încă de la început mediatori autorizați din județul Olt, care sub egida Asociației Profesională de Mediere Pro-Pact s-au implicat în promovarea profesiei de mediator, având drept  rezultat semnarea unui protocol de colaborare în acest sens cu Judecătoria Slatina și afișarea tabloului mediatorilor autorizați din județul Olt la sediul instanței.

Asociația Profesională de Mediere Pro-Pact se dezice de orice legătură profesională sau de altă natură cu Asociația Profesională de Mediere ˮ Pro-Pact ˮ Slatina-Olt, reprezentată prin Udrescu Gheorghe.

Considerăm importante aceste precizări pentru a evita orice confuzie ce ar putea apărea în rândul mediatorilor din județul Olt, cu atât mai mult cu cât asemănarea evidentă dintre denumirile celor două asociații denotă clar scopul pentru care a luat ființă  Asociația Profesională de Mediere ˮ Pro-Pact ˮ Slatina-Olt.

Nu în ultimul rând, ținem să precizăm că Asociația Profesională de Mediere Pro-Pact nu încasează taxe de aderare sau alte contribuții de orice altă natură de la membrii săi.

4 martie 2014

Asociația Profesională de Mediere Pro-Pact