3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația Profesionala de Mediere Pro Pact.

Suntem în perioada anului în care fiecare cetățean își poate valorifica dreptul de a sprijini financiar un ONG, fără să-l coste nimic, prin sistemul 3,5 %.

Poți dirija o parte din impozitul tău pe venit către un ONG care desfășoară o activitate utilă societații și pe care dorești să-l încurajezi.

Nu este vorba doar de a da o sumă de bani, ci și de un vot de încredere pe care îl acorzi acestuia.

Am fi recunoscatori dacă anul acesta, indiferent ca ești sau nu mediator, ai alege Asociația Profesională de Mediere Pro Pact.

 

Termenul până la care poți trimite formularul completat este 25 mai 2022.

 

Toate fondurile strânse prin campania de redirecționare a 3,5 % vor fi folosite pentru realizarea obiectivelor principale ale asociației noastre:

  • popularizarea medierii ca modalitate de rezolvare amiabilă a conflictelor și ca alternativă la justiția clasică;
  • susținerea și apărarea drepturilor și intereselor mediatorilor în relația cu Consiliul de mediere.

 

În cei aproape zece ani de activitate, am reușit, prin forțe proprii, să aducem la cunoștința publicului larg și instituțiilor private sau de stat avantajele pe care medierea le poate oferi comparativ cu instanța de judecată. Am inițiat și desfășurat, singuri sau în parteneriat, proiecte care au avut ca finalitate promovarea profesiei de mediator și recunoașterea rolului deosebit, din punct de vedere social, pe care aceasta îl deține într-un stat de drept modern.

Ne dorim și ne propunem, în continuare, să contribuim la transformarea modului în care societatea româneasca administrează și rezolvă conflictele dintre cetățenii săi.

 

În același timp, am continuat să reacționăm prompt la orice acțiuni abuzive declanșate de Consiliul de mediere împotriva mediatorilor și am oferit suportul necesar atât membrilor noștri, cât și altor mediatori care ne-au solicitat sprijin.

 

Mai jos sunt enumerați pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă dorești să ne sprijini:

  Descarcă Formularul pentru Declaratia 230. Este deja completat cu datele Asociației Profesionale de Mediere Pro Pact

 


  Completează formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. 

 


 Trimite formularul completat (doar prima pagină) printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 25 mai​ 2022, direct către noi, la adresa office@medierepropact.ro, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020).

Cum mai poți trimite:

  • ​prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (aici aveți lista administrațiilor);

 

Daca dorești să ne sprijini, te rugăm sa recomanzi această pagina cât mai multor persoane.

Îți mulțumim!

Asociația Profesională de Mediere Pro Pact


Dă mai departe