Serviciile noastre de mediere nu sunt limitate la o anumită arie conflictuală.

Abilităţile în mediere şi analiza se concentrează pe soluţionarea conflictelor dintre persoane (fizice şi/sau juridice), oricare ar fi natura acestor conflicte.

Modul în care se desfăşoară procedura medierii este cel mai important aspect al acesteia şi ceea ce vă oferim este capacitatea de a dirija cursul medierii către un rezultat benefic tuturor părţilor/participanţilor.

Seviciile de mediere se pretează pe conflicte având ca obiect: raporturi de familie; relaţii comerciale; fapte penale; succesiuni; raporturi de muncă; procedura executării silite; etc.

Dacă vă aflaţi în conflict cu o persoană fizică sau juridică, sunaţi-ne pentru a afla în ce măsură medierea vă poate ajuta.

Mediatorii asociației noastre prestează servicii de consultanţă, constând în evaluarea situaţiei dvs. în vederea stabilirii dacă diferendul se pretează sau nu medierii; ce trebuie să faceţi pentru a demara procedura medierii; avantajele pe care le puteţi avea apelând la soluţionarea conflictului prin mediere; orice alte informaţii care ne sunt solicitate de persoanele interesate.

De asemenea, puteţi beneficia de consultanţă şi ulterior medierii, în legătură cu demersurile pe care trebuie să le urmaţi.


Dă mai departe