Serviciile noastre de mediere nu sunt limitate la o anumită arie conflictuală.

Abilităţile în mediere şi analiza se concentrează pe soluţionarea conflictelor dintre persoane (fizice şi/sau juridice), oricare ar fi natura acestor conflicte.

Modul în care se desfăşoară procedura medierii este cel mai important aspect al acesteia şi ceea ce vă oferim este capacitatea de a dirija cursul medierii către un rezultat benefic tuturor părţilor/participanţilor.

Seviciile de mediere se pretează pe conflicte având ca obiect: raporturi de familie; relaţii comerciale; fapte penale; succesiuni; raporturi de muncă; procedura executării silite; etc.

Dacă vă aflaţi în conflict cu o persoană fizică sau juridică, sunaţi-ne pentru a afla în ce măsură medierea vă poate ajuta.

Mediatorii asociației noastre prestează servicii de consultanţă, constând în evaluarea situaţiei dvs. în vederea stabilirii dacă diferendul se pretează sau nu medierii; ce trebuie să faceţi pentru a demara procedura medierii; avantajele pe care le puteţi avea apelând la soluţionarea conflictului prin mediere; orice alte informaţii care ne sunt solicitate de persoanele interesate.

De asemenea, puteţi beneficia de consultanţă şi ulterior medierii, în legătură cu demersurile pe care trebuie să le urmaţi.

➡ Mediere drept penal

➡ Mediere drept comercial

➡ Mediere drept familial

➡ Mediere dreptul muncii

➡ Mediere drept succesoral

➡ Mediere executare silită


Dă mai departe