Cont nou
1. Date autentificare
2. Date personale
3. Date de contact
4. Localizare5. Anti-spam
Faceţi click pe poza pentru reactualizarea operaţiei = 

Înscrierea ca membru în asociaţie este gratuită!

Pentru a beneficia de facilităţile de utilizator al site-ului se percepe o taxă care vă va fi comunicată telefonic.

1

Download formularele folosite în mediere

Acces la setul complet de formulare folosite în procedura de mediere și posibilitatea descărcării lor în format doc.

2

Legislaţie membri

Pachet legislativ actualizat - legislaţie din domeniul medierii, hotărâri ale Consiliului de Mediere, decizii şi hotărâri ale instanțelor de judecată.

3

Consultare membri

Participi la luarea deciziilor ce privesc aspecte importante ale activităţii asociaţiei; eşti consultat cu privire la poziţia adoptată de asociaţie în cadrul forului consultativ al corpului profesional.

4

Acorduri de mediere

Ai posibilitatea de a vizializa şi descărca modele de acorduri de mediere din diferite tipuri de cazuri din domeniul civil, penal, familiei, comercial, muncii

5

Interactivitate cazuri interne

Posibilitatea de a te consulta cu ceilalți colegi atunci când ai un caz dificil sau cauţi răspunsuri la situaţii ce pot apărea pe parcursul desfăşurării unei medieri.

6

Newsletter

Eşti conectat la tot ce apare nou şi interesant legat de mediere şi activităţiile asociaţiei: workshop-uri, programe de training, cursuri.

7

Cursuri perfectionare membri

Eşti informat şi poţi participa în condiţii avantajoase la cursurile de perfecţionare organizate prin intermediul asociaţiei.

Pentru a finaliza procesul de adeziune primară în Asociaţia Profesională de Mediere Pro Pact trebuie să fiţi de acord cu Termenii şi condiţiile din site.